Mod de lucru

Tipuri de masini de calcat

Gama noastra contine doua categorii de masini de calcat:
- Fastpress - masini de calcat casnice, insa suficient de puternice pentru uz comercial usor (valabil doar pentru masinile de calcat fara aburi)
- Blanca Press - masini de calcat profesionale pentru uz comercial intens

Caracteristici

Aceasta tehnologie permite calcarea cu usurinta a zonelor cu nasturi, fermoare, etc. prin presarea acestora in umplutara placii inferioare.

Utilizarea este semnificativ usurata de posibilitatea de control al temperaturii si presiunii in procesul de calcare.

Spre deosebire de utilizarea unui fier de calcat rufe clasic aici nu este necesara aplicarea unei presiuni din partea operatorului, aceasta sarcina fiind preluata in totalitate de catre masina de calcat. Avand in vedere faptul ca presiunea aplicata rufelor este de 5 ori mai mare decat in cazul calcatului clasic, calitatea lucrarii este una de exceptie iar aspectul final este unul cu adevarat profesional.

Tehnologia permite minimizarea emiterii de caldura catre exterior ceea ce este in mod evident un avantaj pentru operator.

Modul in care este construita placa de calcare determina un consum redus de energie, aproximativ egal cu cel al unui fier de calcat clasic.

Aceste masini de calcat (numai cele din gama Fastpress) beneficiaza de un sistem de siguranta electronic. Astfel, daca lasati presa inchisa mai mult de 30 de secunde sau deschisa mai mult de 8 minute, se declanseaza o alarma audio si alimentarea cu curent electric se intrerupe automat.

Nu in ultimul rand, ar trebui mentionat si faptul ca, folosind aceasta noua tehnologie-presa de calcat-, durata de viata a rufelor se mareste semnificativ. Acest fapt este datorat lipsei procesului de frictiune, existent la metoda clasica de calcare a rufelor.

 

 
Camasi

De la bumbac pana la matase, ultima data cand ati vazut o camasa care sa arate atat de bine este atunci cand ati cumparat-o.
Maneci, etc.

Masina de calcat Fastpress este perfecta pentru calcarea elementelor complexe sau detaliate si face mult mai usoara calcarea colturilor incomode.
Jeans

Masina de calcat Fastpress face fata foarte usor calcarii pantalonilor Jeans. O singura atingere usoara calca ambele fete simultan, fara luciul pe care il confera materialului procesul de calcare manuala.
Pantaloni

O calcare uscata profesionala in jumate de timp, fara costuri suplimentare.
Pot fi calcati simultan ambii craci.
Tricouri

Aceasta modalitate de calcare confera tricourilor un aspect de "proaspat despachetat", de fiecare data. Calcarea tricourilor cu masina de calcat Fastpress este facut uimitor de repede.
Lenjerie de pat

Veti fi uimiti cat de repede poate sa calce o masina de calcat Fastpress lenjerie de pat, fete de masa, etc. Aceste piese de dimensiuni mari pot fi usor impaturite in spatiul foarte mare, special destinat acestei operatiuni, aflat in spatele mesei de calcare.
Pot fi calcate in 4 straturi simultan.

  BLUE DREAM MEDIA
  SEO Romania Aparatura electrocasnica