Conditii returnare definitiva presa de calcat in 14 zile calendaristice, cu restituire in numerar beneficiarului in urmatoarele conditii cumulative:

Beneficiarul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea presei de calcat. Aceasta va cuprinde  suma solicitata la restituire (care va fi diminuata cu costurile de transport suportate de vanzator pentru livrarea initiala conform ofertei), data returnarii si semnatura beneficiarului. Notificarea va fi introdusa in coletul cu presa de calcat.

1. Masina de calcat nu prezinta defectiuni provenite din folosirea necorespunzatoare a produsului si nu este deteriorat. Masina de calcat este insotita de susenuntata notificare.

2. Telefonati in prealabil pentru a primi adresa de retur. In caz contrar masina de calcat returnata nu este acceptata.

3. Masina de calcat se expediaza in cutia originala. In caz contrar masina de calcat returnata nu este acceptata.

4. Masina de calcat se expediaza cu aceeasi firma de curierat prin care le-ati primit, sau conform indicatiilor telefonice. In caz contrar masina de calcat returnata nu este acceptata.

5. Expeditorul va suporta integral costul transportului, asigurarea coletului, precum si toate cheltuielile ocazionate de returnarea presei de calcat. Suma va fi rambursata prin mandat postal in termen de maxim 30 zile de la data receptiei bunului returnat; din suma vor fi scazute comioanele si taxele aferente rambursului, comisoane si taxe datorate Posta Romana S.A.. In cazul constatarii (in intervalul celor 14 zile) unor defecte si disfunctionalitati cauzate printr-o utilizare incorecta sau folosire improprie a produsului (ce contravin instructiunilor de folosire pe care le-ati primit) suma de returnare va fi diminuata suplimentar. (de exemplu contact cu lichide nerecomandate in instructiunile de folosire, au suferit socuri mecanice sau termice, manevrarea defectuoasa). Din suma returnata se va scadea husa pentru materialul de talpa inferioara in valoare de 55 lei care este un material consumabil. Daca este deteriorat si stratul de material spongios de pe talpa inferioara, de asemenea consumabil, in valoare de 14 lei, va fi scazut si acesta din suma returnata.

6. Cele 14 zile calendaristice  includ data expedierii presei de calcat catre beneficiar si curg pana la data receptiei returului la vanzator inclusiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  BLUE DREAM MEDIA
  SEO Romania Aparatura electrocasnica